[edgtf_team team_name_tag="h2" team_social_icon_pack="font_awesome" team_social_icon_type="normal" team_social_fa_icon_1="fa-instagram" team_social_icon_1_target="_blank" team_social_fa_icon_2="fa-envelope" team_social_icon_2_target="_blank" team_social_fa_icon_3="fa-facebook" team_social_icon_3_target="_blank" team_social_fa_icon_4="fa-pinterest" team_social_icon_4_target="_blank" team_social_fa_icon_5="fa-twitter" team_image="5671" team_name="SANNE BOON" team_position="Interieurarchitect en interieurblogger" team_description="Welkom bij THE INTERIOR GATHERER! Hèt interieur-platform en mijn persoonlijke interieurblog. Als interieurarchitect ben ik dol op het vinden van onbekende projecten en opmerkelijk design. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar en bij mijn favorieten vind je mijn interieurfavo’s en bijbehorende styles shoppen. Als interieur- en designliefhebber en ondernemer deel ik graag mijn adviezen, ontdekkingen, interviews en tips met jullie. Naast mijn werk houd ik van schrijven, fotografie, reizen, ben ik verslaafd aan social media en ben ik een beetje een #crazycatlady. Come in and gather your inspiration.." team_social_icon_1_link="www.instagram.com/theinteriorgatherer" team_social_icon_2_link="mailto:hello@theinteriorgatherer.nl" team_social_icon_3_link="www.facebook.com/theinteriorgatherer" team_social_icon_4_link="www.pinterest.com/theinteriorgatherer" team_social_icon_5_link="www.twitter.com/sanne_boon"]

Mijn naam is Sanne Boon, ben 27 lentes jong en ik woon inmiddels alweer tien jaar in Den Haag. Vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid met architectuur. Stedentripjes met familie werden bijna altijd wel een architectonische excursie. Later, tijdens mijn middelbare school is mijn passie voor interieur en architectuur verder gegroeid middels 3d tekenles en een wiskunde opdracht. Ik moest met een bepaald budget een woonkamer indelen. Voor die opdracht heb ik mijn enige 10+ cijfer ooit gekregen. Direct na de middelbare school ben ik begonnen met de HBO opleiding Interieurarchitectuur & Meubelontwerpen op de Koninklijke Academie in Den Haag. In 2014 ben ik samen met een vriendin het voormalige bureau Studio 8791 Interieurarchitecten begonnen. Na 4 hele leuke jaren mag ik sinds februari 2018 onder mijn eigen bedrijf Atelier Perspective aan enorm toffe interieurprojecten werken. Naast mijn Atelier ben ik verslaafd aan social media en houdt ik erg van schrijven.

Geef mij Instagram en ik ben uren zoet!  Ik vind het leuk om mijn ongezouten mening met jullie te delen, maar vooral om toffe en mooie dingen met jullie te delen. Bij THE INTERIOR GATHERER verzamel ik mijn gevonden inspiraties die ik op persoonlijk vlak èn op zakelijk vlak bruikbaar vindt. Ik ben gek op schrijven, interviewen en naar het speuren van mooi design, en waar ik ‘dat leuke meubelstuk’ nu precies kan kopen. Daarom kun je bij mijn favorieten de spullen vinden waar ik in mijn blogartikelen over schrijf. Daarnaast ben ik gek op het ontdekken van onbekende hotspots en houdt ik ervan om goede designers en kunstenaars in het zonnetje te zetten. Zo kun je af en toe een interview voorbij zien komen. Ik hoop dat je het leuk vindt om op mijn blog inspiratie te ‘gatheren’, laat je me weten wat je van mijn blog vindt? Een mailtje of via Instagram, vind ik altijd leuk!