OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Design District ’17 in de van Nelle Fabriek

Design evenementen zijn altijd leuk en het is natuurlijk helemaal leuk als je er voor eentje wordt uitgenodigd! Vorig jaar zijn we ook bij Design District bij Taets op het Hembrugterrrein in Zaandam geweest. Dit jaar is Design District weer terug gekeerd naar de van Nellefabriek in Rotterdam en het is zeker de moeite waard om langs te gaan. Je kunt Design District nog t/m vandaag 9 juni bezoeken! 

 
De organisatoren hebben dit jaar het evenement weer goed opgezet met  mooie stands en een food-corner. Tijdens dit soort evenementen staan er een aantal grote bekende leveranciers, maar ook dit jaar staan er een paar (voor ons) nieuwe designer-labels tussen die de moeite waard zijn. Hieronder staan onze hoogtepunten.

 
 

Dit artikel staat ook op de blog van Studio 8791 Interieurarchitecten

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Mijn favorieten tijdens het Designkwartier Deze is voor de designliefhebbers, voor de festival-goeroe's en voor mijn hagenezen.  Het Designkwartier is het festival in de leukste wijk in Den Haag; het Zeeheldenkwartier! Dit weekend (19 mei 2017 t/m 21 mei 2017) is alweer de 4e editie van het leuke evenement! In het Designkwartier komen leuke eettentjes, muziek, vintage lifestyle, design van Nederlandse bodem en kunst bij elkaar samen. Ook kun je een aantal workshops en cursussen volgen. Ben jij al langs geweest? Je kunt het festival nog t...
Mijn favorieten van Dutch Design Week 2017 Bijna elk jaar ga ik met vriendin en collega Laurien naar Dutch Design Week in Eindhoven. Een perfect studio-uitje om inspiratie op te doen. Dit jaar was er erg veel te zien! We hebben hele mooie dingen mogen zien en we hebben met veel leuke mensen kunnen praten. Één dag naar Eindhoven was achteraf te weinig tijd om alles te kunnen zien. Want toch heb ik een aantal dingen niet allemaal gezien. Erg jammer, maar ik hoop dat ik ze op een volgend design-evenement tegen kom met hun prachtige werk. Bi...
No Comments

Post a Comment