OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

FACEBOOK:

BLOGLOVIN’:

Follow
BlogSociety

Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Designcrush: de bijzondere vloerkleden van cc-tapis

Zo, dat voelt als een tijdje geleden! Afgelopen weken heb ik veel mooie hotspots kunnen bezoeken en mogen fotograferen (yay!). Het is daardoor wel weer een tijdje geleden dat ik over iets anders heb geschreven. Maar ondertussen ben ik gewoon doorgegaan met gatheren van mooie dingen. En afgelopen weekend kwam ik iets moois tegen dat zo mega share-worthy is! Once again, kwam ik dit nieuwe pareltje weer via een mede-instagrammer tegen. Dit keer mijn nieuwe designcrush op cc-tapis!

Que? Si, cc-tapis is een Italiaans vloerkledenmerk. De franse oprichters Nelcya and Fabrizio Cantoni, werken sinds 2011 vanuit Milaan. Als tegenhanger van de massa-productie produceert cc-tapis zijn handgemaakte vloerkleden vanuit Nepal. Het verhaal alleen al zorgt voor een instant crush! De leuke samenwerkingen tussen cc-tapis en designers als o.a.Β Patricia Urquiola en Mae Engelgeer resulteren in geweldige collecties, waar ikzelf echt mega materialistisch van wordt! Zo helemaal de collectie Signature en Contemporary.Β Hebben hebben, wil ik ooit hebben! Helaas zijn de vloerkleden nog niet online te koop..

 

De foto’s zijn via Mae Engelgeer en cc-tapis

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Een ode aan: Interview met designer Daniel van Dij... In dit artikel interview ik elke keer een andere creatieve designer. Om een ode te geven aan het werk van deze designer. Soms is het een kennis, een vriend, een oude academiegenoot of een onbekende. Zij verdienen het om in de spotlight te staan!Β  Β  Dit keer ga ik langs bij vriend en oud-kla...
Dit is de nieuwe showroom van Menu Het Deense merk Menu heeft een nieuwe showroom 'Menu Space'! De ruimte is ontworpen dan niemand minder dan Norm Architects. Wie Instagram goed in de gaten houdt, ziet veel inspiratie van Menu langs komen op mijn pagina. En dat is niet gek, want met zekerheid kan ik zeggen dan Menu een van mijn favor...
Kleurrijk design in studio Masquespacio Heldere pasteltinten met vrolijke kleuren en vormen die door de '80 Memphis Group werden gebruikt, beΓ―nvloeden het interieur van de eigen studioruimte van Masquespacio in Valencia. Stel je voor, je werkt als bedrijf aan grafische projecten Γ©n interieur-design projecten. Γ‰n je hebt recentelijk nog ...

Post a Comment