Crush: bijzondere vloerkleden van merk cc-tapis

Zo, dat voelt als een tijdje geleden! Afgelopen weken heb ik veel mooie hotspots kunnen bezoeken en mogen fotograferen (yay!). Het is daardoor wel weer een tijdje geleden dat ik over iets anders heb geschreven. Maar ondertussen ben ik gewoon doorgegaan met gatheren van mooie dingen. En afgelopen weekend kwam ik iets moois tegen dat zo mega share-worthy is! Once again, kwam ik dit nieuwe pareltje weer via een mede-instagrammer tegen. Dit keer mijn nieuwe designcrush op cc-tapis!

Que? Si, cc-tapis is een Italiaans vloerkledenmerk. De franse oprichters Nelcya and Fabrizio Cantoni, werken sinds 2011 vanuit Milaan. Als tegenhanger van de massa-productie produceert cc-tapis zijn handgemaakte vloerkleden vanuit Nepal. Het verhaal alleen al zorgt voor een instant crush! De leuke samenwerkingen tussen cc-tapis en designers als o.a. Patricia Urquiola en Mae Engelgeer resulteren in geweldige collecties, waar ikzelf echt mega materialistisch van wordt! Zo helemaal de collectie Signature en ContemporaryHebben hebben, wil ik ooit hebben! Helaas zijn de vloerkleden nog niet online te koop..

 

De foto’s zijn via Mae Engelgeer en cc-tapis

Nieuwe artikelen