OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Dit is hèt mooiste foodcourt van Den Haag

Afgelopen juni heeft het derde food court in omgeving Den Haag zijn deuren geopend! Deze foodcourt, genaamd Hofhouse, heeft vele en lekkere mogelijkheden voor lunch, diner en borrel. Perfect gelegen naast het Centraal Station en met loopafstand van het centrum. En met zijn imposante interieur, is Hofhouse zonder twijfel het mooiste foodcourt van Den Haag! Kijk je mee?

 
Afgelopen jaren heeft OMA aan de renovatie van het gebouw aan de Rijnstraat gewerkt. Sinds deze zomer is op de begane grond het derde, èn het mooiste foodcourt, van Den Haag geopend. De strakke en moderne buitenruimte voor het Hofhouse, bestaat uit bomen met aangrenzende moderne banken. Het meubilair en groen past perfect bij de architectuur van OMA. Het interieur is een erg ruimtelijk en licht. Hofhouse bestaat uit verschillende losse foodstands en een grote Hofhouse Bar in het midden van de ruimte.

 
Aan beide zijden van de bar zijn lange groene doorlopende banken van velours geplaatst. Love! Deze zithoeken zijn gelijk de eye-cathers van de ruimte door de bijbehorende fijne planten. De kleine urban jungle die de zithoeken vult, geeft gelijk wat volume in het ruime interieur. Nog meer love! De grote palmen gaan goed in het interieur. De hoge ruimte dient zich er ook goed voor! De urban jungle samen met de mooie fronts van de bar en de mooie velours banken, geven de strakke en architectonische ruimte meer feeling. De ruime entree van Hofhouse is trouwens super fijn bij binnenkomst, zo kun je je goed kan oriënteren op datgene wat je wilt gaan eten, want de keuze is reuze! Zo kun je er kiezen tussen gerechten van SLA, Burgerz, Toastable, Mad Mex, Via en Noomi. Voor ieder wat wils dus.

 
 

 
Je kunt Hofhouse vinden op Rijnstraat 10

 
 

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Ich bin ein Hamburger Damn, al had je geen zin om uit eten te gaan, dan krijg je dat bij het zien van deze foto's vast wel! Hotspot alert in onze hometown met knetter-goed eten. Benieuwd naar de kaart? Deze bestaat uit een verscheidene soorten voor- en hoofdgerechten en een sectie van de meest extravagante hamburgers. Kies de Canardburger, kun je nu alvast zeggen. En de carpaccio vooraf, deze is zo verrassend lekker!   Ich bin ein Hamburger is een restaurant in het Zeeheldenkwartier, een van de leukste wijke...
Witte bakstenen in The Dessert Kitchen Australische designer Matt Woods heeft The Desert Kitchen in Sydney een minimale en natuurlijke uitsraling gegeven in Sydney. De inmiddels 10-jarige Desert Kitchen-keten is gespecialiseerd in het creëren van desserts met een minimale hoeveelheid vet en suiker. Gebaseerd op het concept van de keuken is er een minimale en natuurlijke uitstraling in het interieur ontstaan. "The Dessert Kitchen's first foray into Sydney called for a well-resolved and mature design response, reflective of the brand's...
Mijn favorieten tijdens het Designkwartier Deze is voor de designliefhebbers, voor de festival-goeroe's en voor mijn hagenezen.  Het Designkwartier is het festival in de leukste wijk in Den Haag; het Zeeheldenkwartier! Dit weekend (19 mei 2017 t/m 21 mei 2017) is alweer de 4e editie van het leuke evenement! In het Designkwartier komen leuke eettentjes, muziek, vintage lifestyle, design van Nederlandse bodem en kunst bij elkaar samen. Ook kun je een aantal workshops en cursussen volgen. Ben jij al langs geweest? Je kunt het festival nog t...
2 Comments

Post a Comment