Dit is hèt mooiste foodcourt van Den Haag

Afgelopen juni heeft het derde food court in omgeving Den Haag zijn deuren geopend! Deze foodcourt, genaamd Hofhouse, heeft vele en lekkere mogelijkheden voor lunch, diner en borrel. Perfect gelegen naast het Centraal Station en met loopafstand van het centrum. En met zijn imposante interieur, is Hofhouse zonder twijfel het mooiste foodcourt van Den Haag! Kijk je mee?

 
Afgelopen jaren heeft OMA aan de renovatie van het gebouw aan de Rijnstraat gewerkt. Sinds deze zomer is op de begane grond het derde, èn het mooiste foodcourt, van Den Haag geopend. De strakke en moderne buitenruimte voor het Hofhouse, bestaat uit bomen met aangrenzende moderne banken. Het meubilair en groen past perfect bij de architectuur van OMA. Het interieur is een erg ruimtelijk en licht. Hofhouse bestaat uit verschillende losse foodstands en een grote Hofhouse Bar in het midden van de ruimte.

 
Aan beide zijden van de bar zijn lange groene doorlopende banken van velours geplaatst. Love! Deze zithoeken zijn gelijk de eye-cathers van de ruimte door de bijbehorende fijne planten. De kleine urban jungle die de zithoeken vult, geeft gelijk wat volume in het ruime interieur. Nog meer love! De grote palmen gaan goed in het interieur. De hoge ruimte dient zich er ook goed voor! De urban jungle samen met de mooie fronts van de bar en de mooie velours banken, geven de strakke en architectonische ruimte meer feeling. De ruime entree van Hofhouse is trouwens super fijn bij binnenkomst, zo kun je je goed kan oriënteren op datgene wat je wilt gaan eten, want de keuze is reuze! Zo kun je er kiezen tussen gerechten van SLA, Burgerz, Toastable, Mad Mex, Via en Noomi. Voor ieder wat wils dus.

 
 

 
Je kunt Hofhouse vinden op Rijnstraat 10

 
 

Nieuwe artikelen