OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
BlogSociety

Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Dit is hèt mooiste foodcourt van Den Haag

Afgelopen juni heeft het derde food court in omgeving Den Haag zijn deuren geopend! Deze foodcourt, genaamd Hofhouse, heeft vele en lekkere mogelijkheden voor lunch, diner en borrel. Perfect gelegen naast het Centraal Station en met loopafstand van het centrum. En met zijn imposante interieur, is Hofhouse zonder twijfel het mooiste foodcourt van Den Haag! Kijk je mee?

 
Afgelopen jaren heeft OMA aan de renovatie van het gebouw aan de Rijnstraat gewerkt. Sinds deze zomer is op de begane grond het derde, èn het mooiste foodcourt, van Den Haag geopend. De strakke en moderne buitenruimte voor het Hofhouse, bestaat uit bomen met aangrenzende moderne banken. Het meubilair en groen past perfect bij de architectuur van OMA. Het interieur is een erg ruimtelijk en licht. Hofhouse bestaat uit verschillende losse foodstands en een grote Hofhouse Bar in het midden van de ruimte.

 
Aan beide zijden van de bar zijn lange groene doorlopende banken van velours geplaatst. Love! Deze zithoeken zijn gelijk de eye-cathers van de ruimte door de bijbehorende fijne planten. De kleine urban jungle die de zithoeken vult, geeft gelijk wat volume in het ruime interieur. Nog meer love! De grote palmen gaan goed in het interieur. De hoge ruimte dient zich er ook goed voor! De urban jungle samen met de mooie fronts van de bar en de mooie velours banken, geven de strakke en architectonische ruimte meer feeling. De ruime entree van Hofhouse is trouwens super fijn bij binnenkomst, zo kun je je goed kan oriënteren op datgene wat je wilt gaan eten, want de keuze is reuze! Zo kun je er kiezen tussen gerechten van SLA, Burgerz, Toastable, Mad Mex, Via en Noomi. Voor ieder wat wils dus.

 
 

 
Je kunt Hofhouse vinden op Rijnstraat 10

 
 

Plaats een reactie

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Chique en stijlvolle snackbar Friet District Een nieuwe thursday, betekent een nieuwe hotspot! Deze week niets minder dan Friet District in Delft. Een bezoekje aan de snackbar was nog nooit zo stijlvol en chique. Ik vindt eigenlijk dat je het niet eens een snackbar meer kan noemen, zo lekker is het eten en zo mooi is deze zaak!   Frie...
Unieke hotspot in monumentaal pand, De Centrale Oh jongens, hier gaat mijn hartje sneller van kloppen! Deze prachtige #hotspotthursday is dit keer in een monumentaal pand vol met karakter, namelijk De Centrale in Delft.   Dit prachtige restaurant, is gevestigd in het historisch pand, De Koornbeurs. Het monumentale pand werd gebouwd tusse...
Leuk! Ons project is gefeatured op Homify Het project van de woning in Rijswijk, dat op ons portfolio staat bij Studio 8791, staat gefeatured op Homify! Hierin is het project een voordeeld voor werken met pasteltinten in je woonkamer. "Je kunt uiteraard elke kleur voor je woonkamer kiezen, maar als je een ontspannen ruimte wilt creëren, da...