OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Een verlichtte Afsluitdijk: Gates of Light

De Gates of Light is een onderdeel van het door de overheid gesponsorde Icoon Afsluitdijk. Een project dat ontworpen is door Studio Roosegaarde. Studio Daan Roosegaarde presenteert sinds kort de projecten Lichtpoort, Windvogel en Glowing Nature.

 
Zo gaaf! Het was laatst al op het nieuws, maar ik vind het waard om het project toch nogmaals te belichten. Haha, snap je ‘m. De afsluitdijk, die er normaal altijd iconisch en een beetje sneu bij lag, heeft sinds kort een flinke update gekregen. De vernieuwde afsluitdijk is sinds afgelopen vrijdag open.

 
Met het lichtontwerp van Roosegaarde versterkt hij de iconische status van de Afsluitijk op sfeervolle wijze. Zo worden de koplampen van voorbijgaande auto’s gereflecteerd. Bekijk naast de Gates of Light ook de andere ontwerpen Windvogel en Glowing Nature.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.