OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Mijn favoriete Instagram accounts #1

Inspiratie kun je overal vandaan halen. Uit het leven om je heen, uit zelfs de kleinste details, maar veel inspiratie vinden we toch online en via social media. Hier onder deel ik verschillende recent ontdekte- en reed bekende Instagram-accounts met jullie.

 
Vorige maand zat ik in een klein design-dipje, ik was designmoe. Maar daar ben ik gelukkig al weer uit! Ook ging ik opzoek naar nieuwe hotspots en kwam ik ook nieuwe dingen tegen op Instagram. Dit alles zorgde voor weer genoeg inspiratie! Staat jouw favoriet er ook tussen?

YELLOW TRACE
Mijn favoriete account voor onbekend design en architectuur hoogstandjes

KRISTA ROSENKILDE
Een van favoriete textiel designers met geweldig gevoel voor kleur

MUUTO
Het deense designerlabel met de meest geraffineerde plaatjes

SANDRA VAN _FINNTAGE
Nederlandse gezellige dame die dagelijks hele fijne plaatjes deelt van haar stoere woning

ANA VAN STUDIO MASQUESPACIO
Grafisch ontwerpster én interieurdesigner, een perfecte match dat zich resulteert in gave ontwerpen

No Comments

Post a Comment