OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
BlogSociety

Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

How to: Trapleuningen

De eerste ‘how to’! In deze categorie mogen jullie met een probleem of onderwerp komen, waarna ik voor jullie een oplossing of inspiratie ga opzoeken. Ik vindt het nu al helemaal leuk! Deze keer wat inspiratie weg voor een trapleuning. Een mooie dan hΓ¨. Kijk je mee?

 

Een lieve jongedame kwam laatst met een lijst met punten. Zij heeft recent haar eerste huis gekocht en ze is dus druk aan het voorbereiden voor de verbouwing! Dus geef ik deze keer wat inspiratie weg voor een trapleuning. Een mooie dan hè. Kijk je mee?

 

De trapleuning is een onderdeel van het huis waar je eigenlijk (bijna) niet bij stil staat. Gelukkig is er heel veel mogelijk en kan de leuning zelfs de trap maken.Β Nu kun je trapleuningen onderscheiden in een paar groepen:

 

DE LOSSE TRAPLEUNING AAN MUURZIJDE
Je kunt kiezen voor een minimalistische leuning. Deze kun je een stoer accent geven of hem laten opgaan in de muur. Ook kun je er makkelijk verlichting onder verwerken

 

DE TRAPLEUNING IN MUUR VERWERKT
Een fijne en minimalistischere oplossing is de trapleuning in de muur verwerken. Een moeilijk puntje wel, dit is niet altijd mogelijk met betrekking tot de desbetreffende wand.

 

DE TRAPLEUNING AAN OPEN ZIJDE
Indien je deze hebt kun je door middel van de soort trapleuning ook een leuk architectonisch element toevoegen. Dit kan van glas, van hout, van staal of je laat het in de muur op gaan voor een robuustere look.

 

 

Welke is jouw favoriet?

Plaats een reactie

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

3x herfst-stijlen voor je woonkamer Nu ik dit typ, lijkt het alsof er iemand hard in mijn oor aan het fluisteren is, maar niets is minder waar. Het is de wind. Het is inmiddels oktober en het is direct hartje herfst. Hoogste tijd voor goede inspiratie voor een herfst-klare woning! Is jouw woning toe aan een fijne herfst-update? Hier o...
Zo kweek je je eigen avocado plant Sinds we begin dit jaar zijn begonnen met klussen, is de behoefte aan planten ook opeens toegenomen. En wat toevallig nu, #urbanjungle is een trend dat op dit moment erg hot is. Maar ook kun je een plantje heel goed zelf kweken! Lekker goedkoop, en vooral heel erg leuk! Wil jij ook een urban jungle ...
Zo maak je je interieur summer-proof Komende week staat de zomer weer voor de deur! De perfecte tijd om jouw huis summer-proof te maken! Is jouw woning toe aan een kleine make over? Of toe aan een vrolijke update? Dan heb je wellicht iets aan deze aantal tips voor een summer-proof interieur. Kijk je mee? Β  STAY OR THROW AWAY ...