OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

How to: Trapleuningen

De eerste ‘how to’! In deze categorie mogen jullie met een probleem of onderwerp komen, waarna ik voor jullie een oplossing of inspiratie ga opzoeken. Ik vindt het nu al helemaal leuk! Deze keer wat inspiratie weg voor een trapleuning. Een mooie dan hè. Kijk je mee?

 

Een lieve jongedame kwam laatst met een lijst met punten. Zij heeft recent haar eerste huis gekocht en ze is dus druk aan het voorbereiden voor de verbouwing! Dus geef ik deze keer wat inspiratie weg voor een trapleuning. Een mooie dan hè. Kijk je mee?

 

De trapleuning is een onderdeel van het huis waar je eigenlijk (bijna) niet bij stil staat. Gelukkig is er heel veel mogelijk en kan de leuning zelfs de trap maken. Nu kun je trapleuningen onderscheiden in een paar groepen:

 

DE LOSSE TRAPLEUNING AAN MUURZIJDE
Je kunt kiezen voor een minimalistische leuning. Deze kun je een stoer accent geven of hem laten opgaan in de muur. Ook kun je er makkelijk verlichting onder verwerken

 

DE TRAPLEUNING IN MUUR VERWERKT
Een fijne en minimalistischere oplossing is de trapleuning in de muur verwerken. Een moeilijk puntje wel, dit is niet altijd mogelijk met betrekking tot de desbetreffende wand.

 

DE TRAPLEUNING AAN OPEN ZIJDE
Indien je deze hebt kun je door middel van de soort trapleuning ook een leuk architectonisch element toevoegen. Dit kan van glas, van hout, van staal of je laat het in de muur op gaan voor een robuustere look.

 

 

Welke is jouw favoriet?

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Groen groentje Afgelopen maand ben ik mijn onderzoek gestart naar goede en vooral mooie planten voor in huis en geschikt voor de katten. Bij deze een aantal opties van niet giftige planten die ik maar gelijk kan delen. Scheelt jou weer uitzoekwerk toch?   Voor alles een eerste keer. Voor de eerste keer een goede bank kopen, voor de eerste keer echt zelf verbouwen en voor de eerste keer planten kopen. Ik ben niet jong meer en je kunt wel zeggen dat je met mijn leeftijd je jezelf volwassen mag noemen. T...
Meanwhile in Tegel Heaven Voor mijn werk als interieurarchitect zijn we op dit moment bezig met het ontwerp voor een badkamer. De wens: een badkamer boordevol leuke tegels. We hebben voor onze klant een hele mooie tegel van Mosa uitgezocht. Maar tijdens onze zoektocht zijn we zoveel nieuwe mooie exemplaren tegen gekomen, dat ik ze bij deze nog met jullie wil delen.   Sommige tegels zijn lieflijk en zacht. Andere zijn weer stoer. Tegelwerk is een manier dat juist vaak meer sfeer kan brengen aan een ruimte, al zou ...
Zo maak je je interieur summer-proof Komende week staat de zomer weer voor de deur! De perfecte tijd om jouw huis summer-proof te maken! Is jouw woning toe aan een kleine make over? Of toe aan een vrolijke update? Dan heb je wellicht iets aan deze aantal tips voor een summer-proof interieur. Kijk je mee?   STAY OR THROW AWAY Laten we maar met de minst leuke, voor sommigen dan, en meest goedkope tip beginnen. Begin met een grote schoonmaak en check al je spullen in huis! Gebruik je al je spullen nog of ga je bepaalde spull...
No Comments

Post a Comment