Ik weet niet of ik het als Hagenaar mag zeggen, maar ik ben stiekem ook wel een beetje gek op Delft. Het is namelijk een stad dat voor mij lekker dichtbij is en tegelijkertijd zó anders is als Agga! Een paar weken geleden gingen ik en vriendlief dus naar Delft. En ik ben werkelijk verrast van leuke plekjes die ik nog niet kende. Zo ook dit pareltje van een winkel Groene Vingers. Een winkel met heel veel fijne interieurspulletjes en.. pom pom pom.. heel heel heul veel planten! Groene Vingers, deze mooie zaak in Delft, is opgestart door voormalig bloemiste Karin Vollering. De winkel bestaat uit heel veel leuke interieuraccessoires waarvan veel van merken zoals Nordal. Yes! En dan hebben ze ook nog eens zo'n uitgebreid assortiment aan planten, dat je de winkel werkelijk zal verlaten met keuzestress. Ook de aardige dames in de winkel bieden je graag advies. Deze hotspot is terecht hèt walhalla voor elke planten-enthousiast, #urbanjungle lover en interieurgek.  

Groene Vingers
Burgwal 23
2611 GE Delft
The Netherlands

Telnr: 015 75 03 121
Website: www.groenevingersdelft.nl
www.groenevingersdelft.nl
Check ook hun: Instagram

Nieuwe artikelen