Logeer in voormalig Casa Malca van Pablo Escobar

Hoe debiel en geniaal is dit! Een prominente kunsthandelaar is in het bezit van landgoed dat ooit door de beruchte drugsbaron Pablo Escobar bewoond werd. De mansion in Tulum is nu omgetoverd tot nieuw hotel. Gevuld met prachtige kunst van handelaar Lio Malca zelf kun je nu in Casa Malca een kamer boeken.
 

Het hotel Casa Malca in Tulu, Mexico, is rond 2012 opgekocht. Het pand wordt nu geadviseerd via Design Hotels en de casa heeft sinds 42 slaapkamers waarin je kunt overnachten.

 
Ik las dit bericht via Dezeen en ik heb hardop gelachen. Als Escobar nu had geleefd had hij gebááld! Samen met vriendlief hebben we afgelopen maanden de series als El Chapo en Narcos afgekeken, zie je het bericht dat de mansion van Escobar is omgetoverd tot hotel boordevol kunst! En het interieur? Ach, de interieurstyling is niet echt my cup of tea, maar het blijft leuk om een kijkje in het huis van Escobar te nemen. Het idee om te kunnen overnachten in een casa van een voormalig drugsbaron vindt ik in elk geval geniaal. Kijk je mee?

 
 

Via Dezeen