OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
BlogSociety

Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Meanwhile in Tegel Heaven

Voor mijn werk als interieurarchitect zijn we op dit moment bezig met het ontwerp voor een badkamer. De wens: een badkamer boordevol leuke tegels. We hebben voor onze klant een hele mooie tegel van Mosa uitgezocht. Maar tijdens onze zoektocht zijn we zoveel nieuwe mooie exemplaren tegen gekomen, dat ik ze bij deze nog met jullie wil delen.
 
Sommige tegels zijn lieflijk en zacht. Andere zijn weer stoer. Tegelwerk is een manier dat juist vaak meer sfeer kan brengen aan een ruimte, al zou je misschien niet direct aan tegels denken.Β 
 
Onderaan kun je de merken vinden met de desbetreffende collectie-namen.
Je kunt altijd meer informatie winnen via een keukenboer of een distributeur bij jou in de buurt of zoek een interieurarchitect op (geintje, no spon).
 
Ik ben heel benieuwd welke jouw favoriet is. Laat je het me weten?
Without further of do: hier komen ze!

 

 

  1. Tiny Concrete –Β Piet Boon / Douglas and JonesΒ – kleur chalk
  2. Signature Tile –Β Piet Boon / Douglas and JonesΒ – white glossy
  3. Factory – VT Wonen – Factory Red Copper
  4. Villa – Β VT WonenΒ – Villa Platium Metallic
  5. Mural Lines –Β MosaΒ –Β 36510
  6. Trellis Blend – Kronos Ceramiche
  7. Signature Tile – Piet Boon / Douglas and Jones –Β creme matte
  8. Villa – Β VT Wonen – Villa Pink glans
Plaats een reactie

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

3x herfst-stijlen voor je woonkamer Nu ik dit typ, lijkt het alsof er iemand hard in mijn oor aan het fluisteren is, maar niets is minder waar. Het is de wind. Het is inmiddels oktober en het is direct hartje herfst. Hoogste tijd voor goede inspiratie voor een herfst-klare woning! Is jouw woning toe aan een fijne herfst-update? Hier o...
Zo kweek je je eigen avocado plant Sinds we begin dit jaar zijn begonnen met klussen, is de behoefte aan planten ook opeens toegenomen. En wat toevallig nu, #urbanjungle is een trend dat op dit moment erg hot is. Maar ook kun je een plantje heel goed zelf kweken! Lekker goedkoop, en vooral heel erg leuk! Wil jij ook een urban jungle ...
Zo maak je je interieur summer-proof Komende week staat de zomer weer voor de deur! De perfecte tijd om jouw huis summer-proof te maken! Is jouw woning toe aan een kleine make over? Of toe aan een vrolijke update? Dan heb je wellicht iets aan deze aantal tips voor een summer-proof interieur. Kijk je mee? Β  STAY OR THROW AWAY ...