Nieuwe hotspot Kaafi in de leukste straat van Den Haag

Heb je ooit iemand horen zeggen dat er te veel leuke koffie-tentjes zijn? Nee precies! Sinds deze zomer is er in Den Haag een nieuwe koffie- en lunchzaak geopend. Met een goed koffie-concept en een leuke kaart, is Den Haag weer een goede hotspot rijker! Kaafi, een hommage naar de vele verschillende manieren waarop met ‘koffie’ zeggen kan, is een recent geopende koffie- en lunchzaak in de Prinsestraat, Den Haag.

 
Ik gluurde een maand geleden tijdens de verbouwing al eens naar binnen! Kaafi zag er toen al veelbelovend uit. En afgelopen weekend was het perfect weer om deze nieuwe hotspot eventjes uit te proberen. Kaafi Coffee Company, van eigenaar Zeeshan Malik, heeft een stoer, warm en fijn interieur. Het interieur is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de eigenaar en Liqui Design. Kaafi heeft een geborgen interieur waar je je eventjes kunt opladen tijdens een dag in het centrum. Een donkere maar fijne entree met lederen bank in cognac-kleur, een houten stoeren bar en een mooie kast met verschillende koffiespullen die je kunt kopen. Achter de bar is een fijne en lichte lounge-hoek. Met een klein trappetje kom je op een nog hoger niveau waar een leestafel staat.

 
Ook voor de koffie en het eten is Kaafi een aanrader; je kunt er echt goede koffie drinken en de sandwiches zijn rijkelijk belegd! Heb jij Kaafi al uitgetest? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

 
 


 

Je kunt Kaafi vinden op Prinsestraat 25, Den Haag

Nieuwe artikelen