OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
BlogSociety

Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Nieuwe hotspot Kaafi in de leukste straat van Den Haag

Heb je ooit iemand horen zeggen dat er te veel leuke koffie-tentjes zijn? Nee precies! Sinds deze zomer is er in Den Haag een nieuwe koffie- en lunchzaak geopend. Met een goed koffie-concept en een leuke kaart, is Den Haag weer een goede hotspot rijker! Kaafi, een hommage naar de vele verschillende manieren waarop met ‘koffie’ zeggen kan, is een recent geopende koffie- en lunchzaak in de Prinsestraat, Den Haag.

 
Ik gluurde een maand geleden tijdens de verbouwing al eens naar binnen! Kaafi zag er toen al veelbelovend uit. En afgelopen weekend was het perfect weer om deze nieuwe hotspot eventjes uit te proberen.Β Kaafi Coffee Company, van eigenaarΒ Zeeshan Malik, heeft een stoer, warm en fijn interieur. Het interieur is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de eigenaar en Liqui Design. Kaafi heeft een geborgen interieur waar je je eventjes kunt opladen tijdens een dag in het centrum.Β Een donkere maar fijne entree met lederen bank in cognac-kleur, een houten stoeren bar en een mooie kast met verschillende koffiespullen die je kunt kopen. Achter de bar is een fijne en lichte lounge-hoek. Met een klein trappetje kom je op een nog hoger niveau waar een leestafel staat.

 
Ook voor de koffie en het eten is Kaafi een aanrader; je kunt er echt goede koffie drinken en de sandwiches zijn rijkelijk belegd! Heb jij Kaafi al uitgetest? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

 
 


 

Je kunt Kaafi vinden op Prinsestraat 25, Den Haag

Plaats een reactie

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Leuk! Ons project is gefeatured op Homify Het project van de woning in Rijswijk, dat op ons portfolio staat bij Studio 8791, staat gefeatured op Homify! Hierin is het project een voordeeld voor werken met pasteltinten in je woonkamer. "Je kunt uiteraard elke kleur voor je woonkamer kiezen, maar als je een ontspannen ruimte wilt creΓ«ren, da...
Hug the Tea, de mooiste thee-speciaalzaak van Den ... Bijna wekelijks liep ik langs deze mooie zaak op de hoek van de Molstraat en de Papestraat in Den Haag. Met het idee om er binnenkort toch echt binnen te lopen. Afgelopen maandag greep ik mijn kans. Ben jij al langs geweest bij Hug the Tea? Β  Het mooie zaakje Hug the Tea van eigenaressen en...
Een urban jungle in healthy hotspot New Fork Healthy hotspots zijn er nooit teveel. En helemaal fijn als ze ook nog eens leuk zijn ingericht. Dubbel win dus met New Fork in Rotterdam! New Fork is een fijne healthy hotspot aan de Coolsingel in Rotterdam. Los van deze hotspot is New Fork ook te vinden bij Erasmus Universiteit en bij Het Nieuwe K...