OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Object Rotterdam ’18 in HAKA gebouw

OBJECT Rotterdam is een prachtig designevenement waar designers en jong talent hun werk tentoonstellen. In 2016 heb ik OBJECT mogen bezoeken en dit jaar mocht ik de preview bijwonen, bofkont dat ik ben! Afgelopen jaren vond dit evenement plaats op de boot SS in Rotterdam, maar dit jaar is het industriële HAKA-gebouw the place to be! En opnieuw heb ik mijn ogen uit kunnen kijken. Zo zag ik bekend èn nieuw design. Je kunt OBJECT Rotterdam dit weekend t/m zondag nog bezoeken, wie neem jij mee?
 

 
 

Bovenstaande was alleen een glimp van al het moois wat op OBJECT Rotterdam dit jaar te bewonderen is. Wat is jouw favoriet?
 

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Een ode aan: Interview met Daniel van Dijck In dit artikel interview ik elke keer een andere creatieve designer. Om een ode te geven aan het werk van deze designer. Soms is het een kennis, een vriend, een oude academiegenoot of een onbekende. Zij verdienen het om in de spotlight te staan!    Dit keer ga ik langs bij vriend en oud-klasgenoot Daniel van Dijck! Daniel (30) is designer en interieurarchitect en staat bekend om zijn fragiele, unieke en handgemaakte servies. Na te zijn afgestudeerd als Interieurarchitect op de KABK is D...
Mijn nieuwste aanwinst: de Green Dexter Voor al m'n #urbanjungle lovers en groene vingers heb ik een leuk nieuwtje. Want jongens jongens, wat werd ik blij toen ik een email binnen zag komen over het nieuwe product van Jonael. Jonael de eigenaar van Spruitje, is met een nieuw product op de markt gekomen, namelijk de Green Dexter. Of ik meer informatie wilde ontvangen en een keer langs het atelier wilde komen.. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken!    Spruitje kennen jullie vast allemaal wel van de Big Brother ...
Mijn favorieten van Dutch Design Week 2017 Bijna elk jaar ga ik met vriendin en collega Laurien naar Dutch Design Week in Eindhoven. Een perfect studio-uitje om inspiratie op te doen. Dit jaar was er erg veel te zien! We hebben hele mooie dingen mogen zien en we hebben met veel leuke mensen kunnen praten. Één dag naar Eindhoven was achteraf te weinig tijd om alles te kunnen zien. Want toch heb ik een aantal dingen niet allemaal gezien. Erg jammer, maar ik hoop dat ik ze op een volgend design-evenement tegen kom met hun prachtige werk. Bi...
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.