Object Rotterdam 2018 in HAKA het gebouw

OBJECT Rotterdam is een prachtig designevenement waar designers en jong talent hun werk tentoonstellen. In 2016 heb ik OBJECT mogen bezoeken en dit jaar mocht ik de preview bijwonen, bofkont dat ik ben! Afgelopen jaren vond dit evenement plaats op de boot SS in Rotterdam, maar dit jaar is het industriële HAKA-gebouw the place to be!

En opnieuw heb ik mijn ogen uit kunnen kijken. Zo zag ik bekend èn nieuw design. Je kunt OBJECT Rotterdam dit weekend t/m zondag nog bezoeken, wie neem jij mee? Onderstaande was alleen een glimp van al het moois wat op OBJECT Rotterdam dit jaar te bewonderen is zoals o.a. Just Haasnoot, Joris de Groot, Spruitje, Rive Roshan, Renate Vos, Sander Bokkinga, Handmade Industrials, Rick Tegelaar, Studio Josha en Daniel van Dijck. Wat is jouw favoriet?