Rotterdam, we meet again! Inmiddels kan ik de conclusie trekken dat Rotterdam de stad is van dè toffe hotspots. Mocht je benieuwd zijn naar een modern restaurant in een industrieel jasje dan is dit jouw plekkie. Òf als je gek bent op pizza’s, òf als je op zoek naar een goede date-spot met de boy- of girlfriend. Ontdek Old Scuola, de moderne hotspot met charmante en industriële vibes.

Okay, Rotterdam is dus de place to be. Maar het is me inmiddels ook al opgevallen dat dit het derde ontworpen interieur van IWT is dat ik ben tegen gekomen. Ik begin een ritme te herkennen and I like it. Maar genoeg over datgene wat mij is opgevallen en meer over Old Scuola! Old Scuola is opgezet door ingenieur Daniël en archeoloog Marco. Two guys die het heft in eigen handen namen en hun eigen pizza place creëerden. Het restaurant bevindt zich in Het Industriegebouw te Rotterdam.

Je vindt Old Scuola op de hoek van HIG met er tegenover een gezellig pleintje waarvan ik me kan voorstellen dat je er zomers heerlijk op het terras kan zitten. De ruimte van het restaurant is hoog, licht en ruim. Verder bestaat het interieur uit een grote open keuken en open bar rondom een grote kolom. Houten tafels en een bar van terrazzo geven het interieur een strakke en moderne look. Dit in combinatie met de betonnen en industriële look van Het Industriegebouw geeft een leuk en stoer effect. En dan heb ik het nog niet over de grote pizza-ovens waar je u tegen zegt! Over all is Old Scuola dus een toffe en moderne hotspot met gezellig personeel en – niet geheel onbelangrijk – echt heerlijke pizza’s. Wie neem jij mee op date naar Old Scuola?

Old Scuola, Achterklooster 1, 3011 RA Rotterdam, The Netherlands
+31 6 451 461 27, Website, Email, Instagram