OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Een oude nieuwe ontdekking: Sergio Asti

Ik heb een keertje eerder al gesproken over mijn dieptepunt met design. Vandaag is eerder een van de hoogtepuntjes. Want dit moment, het moment dat ik dit schrijf, vindt ik een van de mooiste ontdekkings momentjes.

 
Wanneer je iets ontdekt dat op dit moment betreft stijl helemaal hot is, en dat je erna dan achter komt dat het ‘old as fuck’ is. Dat is toch prachtig! Het zijn mijn mooiste momenten eigenlijk. Dan vindt ik het zo prachtig dat vriendlief het ook krijg te horen. Ik ga er niet nog meer omheen bakkeleien en je maar gewoon voorstellen aan deze designer. Je zou hem kunnen kennen van zijn iconische verlichting, namelijk Sergio Asti.

 
Maar kijk eens naar zijn interieurs! Links zie je Céline Shop uit 1977 en rechts Sergio Favre uit 1966. Velours, warme pasteltinten en grafische vlakken. Al waren dit recente foto’s van nieuw werk geweest had ik het zo geloofd, geweldig!

 
 

 
 

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Barceló Torre de Madrid Jongens, als ik ergens een portie blij van wordt, dan is het een nieuwe hotspot dat goed is ingericht!  Vaak genoeg kom je plotseling op Instagram een leuk plaatje tegen. Ken je dat gevoel dat een mooi plaatje blijft vastkleven op je netvlies? Dan is 'ie het waard om gedeeld te worden. Een ruimte boordevoool mooi design dat ik stuk voor stuk diep kan respecteren. Jaime Hayon, I want to shake hands and tell you, well done.   Dit hotel, Barceló Torre de Madrid ontworpen door Jaime Hayon...
Een ode aan Terzo Piano Heb jij ook dat als je op Pinterest iets super gaafs ziet, dat je direct wilt weten waar die foto vandaan, wie er aan heeft gewerkt en dergelijke? Op het moment dat je verder dan het plaatje zelf zoekt vindt je vaak mensen die in hun vakgebied de mooiste dingen maken. Veel meer dan dat ene plaatje dat je toevallig tegen kwam tijdens het scrollen.    Zo ook deze Italiaanse stylist Terzo Piano. En nee niet de architect Renzo Piano, dat is weer heel iemand anders. Alhoewel ik de vergelij...
Kleurrijk design in studio Masquespacio Heldere pasteltinten met vrolijke kleuren en vormen die door de '80 Memphis Group werden gebruikt, beïnvloeden het interieur van de eigen studioruimte van Masquespacio in Valencia. Stel je voor, je werkt als bedrijf aan grafische projecten én interieur-design projecten. Én je hebt recentelijk nog je eigen meubellijn 'Toadstool' ontworpen voor Missana. En dan komt er een moment dat je studio een reboost nodig hebt.. Kun je je ook zo goed voorstellen dat je dan he-le-maal los gaat! Masquespacio ...
No Comments

Post a Comment