The Italian Dream: Casa Flora

Benieuwd hoe een hotel in boetiekstijl in Venetië boordevol speciaal gemaakt designmeubilair er uit ziet? Bij deze dan. I present to you on a silver platter: Casa Flora. 
 
Als ik ergens fan van ben dan is dat Italie. Het eten, de cultuur, de mensen, het weer en de architectuur. Denk daar design en een modern interieur bij. Datgene allemaal bij elkaar opgesomd is, excuse my language, toch wel een beetje porno voor mij als interiorgatherer en levensgenieter.
 
Casa Flora, een hotel dat in Venetie ligt heeft recentelijk een update gekregen door Diego Paccagnella van furniture platform Design Apart. Hij heeft hulp gekregen van designer en architect Laura Sari van Reveria en Matteo Ghidoni van Salottobuono.
 
Je kunt er een kamer boeken in verschillende interieur-stijlen. Vind je een nachtje nu te duur, bieden ze ook nog private dining, kun je er kooklessen volgen en kun je als echte genieter een wijncursus volgen. Ik ga je niet langer in spanning houden, kijk maar gewoon en je zal vanzelf zien wat ik bedoel. Molto amore!

 

 
Bron: Dezeen