OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
BlogSociety

Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Tof minimal interieur in café Paradiso

Dit café zal je waarschijnlijk niet zo snel tijdens een wandelingetje tegen komen. Maar mooi is ie wel! Paradiso is een koffiewinkel gevestigd in een omgebouwde fietswinkel, in een voormalig industriegebied van Genève. Ontworpen door NOMOS, een architectenbureau uit Geneve. Met gewaagde materiaalkeuzes en stoere meubels met een retro tintje. 

 
Het interieur van café Paradiso bestaat uit een ruimte met twee verdiepingen. NOMOS heeft beide verdiepingen verbonden door de eye catcher van het interieur: een vloer van terrazzo. De vloer bestaat uit een stoere en gewaarde textuur met zwart en witte Carrara en rood Verona marmer. De witte Carrara marmeren trap wordt gecombineerd door zwarte, geslepen houten planken en leuningen en wandlampen die gemaakt zijn van messing. Een vintage Italiaanse kroonluchter, ook van messing, is een middelpunt die subtiele en retro verlichting aan de bar biedt. Ik vind het stoer en gewaagd dat een relatief ‘oud’ materiaal als hoofdmoot van het interieur wordt gekozen! Mocht er een tripje naar Geneve gepland staan, weet ik waar ik heen moet!

 
 

 
Foto’s door Miguel de Guzmán

Plaats een reactie

DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Ontdek het gouden interieur van Bierboutique Er zijn maar weinig interieurs waarin je goud op de muur tegen komt. Bij Bierboutique kán het, en hóort het! Bierboutique is een fijn restaurant voor diner, bite en lunch in Rotterdam. En het is de spot om in elegante stijl biertjes te drinken. Bij binnenkomst waan je je direct in The Great Gatsby, ...
Ballroom, de mooiste Gin & Tonic-bar van Rott... Ben je op zoek naar een leuke plek om te borrelen in Rotterdam? Dan is Ballroom thè place! Met zijn gezellige terras, mooi interieur, leuke bediening én een schattige binnentuin, maakt Ballroom de perfecte plek in het Witte de Withkwartier. Je kunt hier dus lekker zitten voor een borreltje, maar ook...
Industrial pink interieur bij Lola Bar & Kitc... Rotterdam is hot. Bestempeld als beste stad van Europa in 2016, komen er steeds weer hotspots bij in Roffa. De minimalistische witte koffiebars met home-made bars komen mij inmiddels een beetje mijn neus uit. Maar ach, het zijn geen verkeerde tentjes, maar als je op zoek bent naar iets nieuws, iets ...