OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

INSTAGRAM:

BLOGLOVIN’:

Follow
Top

OVER:

THE INTERIOR GATHERER is mijn persoonlijke interieurblog. Met mijn blog sprokkel ik interieur-ontdekkingen bij elkaar. THE INTERIOR GATHERER is interieurarchitect by day – blogger by night. Als designliefhebber en ondernemer deel ik ook graag mijn adviezen, interviews en tips met jullie.

Zo maak je je interieur summer-proof

Komende week staat de zomer weer voor de deur! De perfecte tijd om jouw huis summer-proof te maken! Is jouw woning toe aan een kleine make over? Of toe aan een vrolijke update? Dan heb je wellicht iets aan deze aantal tips voor een summer-proof interieur. Kijk je mee?

 
STAY OR THROW AWAY
Laten we maar met de minst leuke, voor sommigen dan, en meest goedkope tip beginnen. Begin met een grote schoonmaak en check al je spullen in huis! Gebruik je al je spullen nog of ga je bepaalde spullen binnenkort nog gebruiken? No? Weg ermee!

 
ZEG HET MET KLEUR
Kleur kan erg veel goeds doen in het interieur. Fris je interieur op met leuke en vrolijke accessoires of verf een deel van je muur in je favoriete kleur! Doe helemaal gek met ton-sur-ton.

 
ORGANISING
Ook helpt het om te kijken waar je de meeste troep maakt. En dit zeg ik, meesteres in rommel maken. Vaak ontstaat troep door te weinig opbergruimte, door een onlogische manier van je interieur-indeling of door verkeerde opbergsysteem. Kijk waar bij jou de meeste troep vandaan komt. Focus je dan op de reden waarom het wellicht niet helemaal voor jou werkt, en probeer dat aan te passen.

 
EEN LEKKER BEHANGETJE
Kies voor een leuke textuur, vrolijk patroontje of gradiënt voor in je woonkamer, gang of slaapkamer! Een behang geeft snel wat extra sfeer.

 
GO GREEN
Niets zegt meer zomer dan planten. Een interieur boordevol groene planten zorgt niet alleen voor een bohemien en tropische sfeer, maar ze zijn ook nog eens goed voor de zuurstof en voor je gemoedstoestand!

GERELATEERDE PRODUCTEN UIT ARTIKEL:

 • Sale
  Fauteuil Ridge Rib Zuiver
  369.00 349.00

  Fauteuil Ridge Rib Zuiver

  369.00 349.00

  Deze Ridge loungestoel met zachte bekleding van Zuiver is onlosmakelijk verbonden aan comfort. Eenvoud, modern en stoer zijn de woorden die de stoel het best omschrijven.

  TE KOOP BIJ VTWONEN.NL

  Quick View
 • Kek Amsterdam Tropical behang
  69.95

  Kek Amsterdam Tropical behang

  69.95

  Tropische sferen met dit mooie behang van KEK Amsterdam. Dit kleurrijke behang zorgt geheid voor een glimlach op je gezicht. De rol bestaat uit een afbeelding van het tropische palmblad.

  TE KOOP BIJ VTWONEN.NL

  Quick View
 • Red Grunge waterverf behang
  31.00

  Red Grunge waterverf behang

  31.00

  Met deze watercolon-behang is jouw slaapkamer of gang helemaal af! Ook te verkrijgen in verschillende kleuren.

  TE KOOP BIJ MURALS

  Quick View
 • Wild Rose 2LG Studio behang
  284.58

  Wild Rose 2LG Studio behang

  284.58

  The Forest Hill Collectie is een collectie van hand-geprinte behang, linnen en velvets gecreëerd in samenwerking met London based design studio's 2LG Studio en Custhom. Funky roze en flashy accenten, what's not to like!

  TE KOOP BIJ CUSTHOM

  Quick View
 • DIT VINDT JE MISSCHIEN OOK LEUK:

  Groen groentje Afgelopen maand ben ik mijn onderzoek gestart naar goede en vooral mooie planten voor in huis en geschikt voor de katten. Bij deze een aantal opties van niet giftige planten die ik maar gelijk kan delen. Scheelt jou weer uitzoekwerk toch?   Voor alles een eerste keer. Voor de eerste keer een goede bank kopen, voor de eerste keer echt zelf verbouwen en voor de eerste keer planten kopen. Ik ben niet jong meer en je kunt wel zeggen dat je met mijn leeftijd je jezelf volwassen mag noemen. T...
  How to: Trapleuningen De eerste 'how to'! In deze categorie mogen jullie met een probleem of onderwerp komen, waarna ik voor jullie een oplossing of inspiratie ga opzoeken. Ik vindt het nu al helemaal leuk! Deze keer wat inspiratie weg voor een trapleuning. Een mooie dan hè. Kijk je mee?   Een lieve jongedame kwam laatst met een lijst met punten. Zij heeft recent haar eerste huis gekocht en ze is dus druk aan het voorbereiden voor de verbouwing! Dus geef ik deze keer wat inspiratie weg voor een trapleuning...
  Meanwhile in Tegel Heaven Voor mijn werk als interieurarchitect zijn we op dit moment bezig met het ontwerp voor een badkamer. De wens: een badkamer boordevol leuke tegels. We hebben voor onze klant een hele mooie tegel van Mosa uitgezocht. Maar tijdens onze zoektocht zijn we zoveel nieuwe mooie exemplaren tegen gekomen, dat ik ze bij deze nog met jullie wil delen.   Sommige tegels zijn lieflijk en zacht. Andere zijn weer stoer. Tegelwerk is een manier dat juist vaak meer sfeer kan brengen aan een ruimte, al zou ...
  No Comments

  Post a Comment