Komende week staat de zomer weer voor de deur! De perfecte tijd om jouw huis summer-proof te maken! Is jouw woning toe aan een kleine make over? Of toe aan een vrolijke update? Dan heb je wellicht iets aan deze aantal tips voor een summer-proof interieur. Kijk je mee?

 
STAY OR THROW AWAY
Laten we maar met de minst leuke, voor sommigen dan, en meest goedkope tip beginnen. Begin met een grote schoonmaak en check al je spullen in huis! Gebruik je al je spullen nog of ga je bepaalde spullen binnenkort nog gebruiken? No? Weg ermee!

 
ZEG HET MET KLEUR
Kleur kan erg veel goeds doen in het interieur. Fris je interieur op met leuke en vrolijke accessoires of verf een deel van je muur in je favoriete kleur! Doe helemaal gek met ton-sur-ton.

 
ORGANISING
Ook helpt het om te kijken waar je de meeste troep maakt. En dit zeg ik, meesteres in rommel maken. Vaak ontstaat troep door te weinig opbergruimte, door een onlogische manier van je interieur-indeling of door verkeerde opbergsysteem. Kijk waar bij jou de meeste troep vandaan komt. Focus je dan op de reden waarom het wellicht niet helemaal voor jou werkt, en probeer dat aan te passen.

 
EEN LEKKER BEHANGETJE
Kies voor een leuke textuur, vrolijk patroontje of gradiënt voor in je woonkamer, gang of slaapkamer! Een behang geeft snel wat extra sfeer.

 
GO GREEN
Niets zegt meer zomer dan planten. Een interieur boordevol groene planten zorgt niet alleen voor een bohemien en tropische sfeer, maar ze zijn ook nog eens goed voor de zuurstof en voor je gemoedstoestand!